SEO

seo onpage offpage digital marketing

Optimizarea site-ului – SEO – realizarea acestei lucrari pentru orice site sau magazin online se traduce prin obtinerea unei pozitii strategice in cautarile organice, in motoarele de cautare, indiferent ca vorbim despre Google, Bing, Yahoo sau altul. Telul optimizarii unui site este pozitionarea pe primele pagini in motoarele de cautare si cresterea traficului specific

Exista o multitudine de posibilitati pentru a realiza optimizare pentru un website, dar in principiu acestea se impart in doua mari categorii: optimizare on-page si optimizare off-page.

Optimizare On-page : adaugare cuvinte cheie in interiorul site-ului, modificarea descrierilor produselor pentru un continut unic, optimizarea titlurilor, imaginilor in site, continutului site-ului.
Optimizare Off-page : adaugare site in directoare web, comunicate presa, articole in blog-uri, optimizare in Google (Analytics, Webmaster + sitemap, Maps, Adwords

In baza acestor activitati se emit rapoarte si analize la intervale de timp stabilite de comun acord pentru a putea avea o imagine de ansamblu al dezvoltarii business-ului si se pot stabili strategiile de marketing pentru intervalele urmatoare.

optimizare site si social networks

Folosim tehnici moderne si eficiente pentru a obţine rezultatele dorite, pentru ca afacerea dumneavoastra sa reuseasca identificarea clientilor.

Suntem pregatiti pentru a analiza aspectele SEO ale site-ului dumneavoastra si pentru a va prezenta cea mai buna oferta pentru o promovare SEO de calitate si cu rezultate vizibile!

Fie ca vorbim despre optimizare pentru un site de prezentare sau pentru e-commerce, acestea joaca un rol important in partea de marketing a afacerii dumneavoastra.

Deoarece optimizarea este una dintre cele mai importante modalitati de a ajunge la clientii care doresc produsul dumneavoastra, SEO va va ajuta sa obtineti trafic gratuit si clienti relevanti in magazinul online.

 

Fara a incorpora o strategie SEO site-ului dumneavoastra, concurenta cel mai probabil va ocupa locurile din fata in motoarele de cautare. Ati putea avea un site uimitor, continut variat si fotografii extraordinare, dar fara o optimizare a motorului de cautare, site-ul dumneavoastra nu isi va atinge tinta de fiecare data.

Echipa noastra va ajuta sa obtineti expertiza necesara pentru a va propulsa afacerea si a o dezvolta.

Pentru stabilirea corecta a unui pret pentru optimizarea SEO a unui site este necesara o analiza a acestuia.

Suntem pregatiti pentru a analiza aspectele SEO ale site-ului dumneavoastra si pentru a va prezenta cea mai buna oferta pentru o promovare SEO de calitate si cu rezultate vizibile! Inainte de a începe un proiect de optimizare SEO va oferim o analiza gratuita a site-ului dumneavoastra.