preloader

0729 813 210

rares@rarsim.ro

Politica de confidențialitate

Rarsim Novus Srl și site-ul rarsim.ro deținut de aceasta, respectă confidențialitatea datelor introduse de dumneavoastră pe site-ul nostru. Astfel, nu vom transmite datele dumneavoastră personale către terți sub nicio formă.

Site-ul nostru nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail, telefon sau nume/denumire companie altor persoane care accesează paginile acestui site fără acordul dumneavoastră explicit.

Conform cerințelor Regulamentului UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 190/2018 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Rarsim Novus SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor

  • soluționarea cererilor, întrebărilor și/sau a reclamațiilor făcute către noi;
  • realizarea studiilor de piață și de servicii și marketingul serviciilor din site-ul nostru
  • transmiterea, pentru utilizatorii care și-au manifestat acceptul, de mesaje promoționale, newsletter (buletine informative) și alte informări legate de activitatea și serviciile Rarsim.ro

Alte informații înregistrate sunt destinate strict utilizării de către Rarsim Novus SRL și nu sunt comunicate terților.

Conform GDPR, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, către rares@rarsim.ro / simona@rarsim.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.