Solutii Facturare

solutii de facturare

Solutii de facturare

 

Produsul despre care vorbim este un software ce se potriveste in special firmelor fie ele mici sau mari, dar si freelancerilor sau fundatiilor.

 

Acest software acopera mai multe zone din activitatea unei companii: vanzari, logistica, stocuri, facturare, contabilitate, productie, resurse umane, marketing. Totodata, elementul cel mai important este ca, in ceea ce priveste integrarea cu platforma online Prestashop acest software poate functiona bidirectional: informatiile se transmit in timp real atat din Prestashop in software cat si din software in Prestashop in momentul operarii unor modificari/adaugari de informatii.
 
Solutia software, asa cum spuneam, vizeaza gestionarea mai multor departamente ale unei firme – vanzari, logistica, stocuri, facturare, etc. Poti alege activarea unuia sau mai multor module, in functie de nevoile companiei tale. Este o solutie viabila ce se poate personaliza usor si se poate adapta tipicului business-ului tau. Se pot aloca mai multi utilizatori pe mai multe nivele de administrare cat si pe departamente. Poti crea oferte comerciale, cereri de oferte, comenzi catre furnizori, facturi, note de credit, note de intrare-receptie etc. Agenda poate fi completata cu task-uri sau proiecte. In functie de datele introduse poti obtine diverse rapoarte si analize statistice.
 
In ceea ce priveste legatura sa aparte cu platforma Prestashop, acesta poate fi sincronizat bidirectional pentru: inregistrarea clientilor, a comenzilor, emiterea facturilor, a facturilor storno, emitere NIR-uri, acordare discount-uri / produs. De asemenea, exista posibilitatea ca pentru receptia si comercializarea produselor, activitatea sa fie simplificata prin faptul ca se poate realiza prin scanarea codurilor de bare ale produselor.

O solutie potrivita si adaptata excelent platformei online Prestashop dar nu numai. Un ajutor de incredere pentru cei care detin un magazin fie el fizic sau online si doresc sa obtina in timp real formulare contabile, statistici si analize pe diferite nivele ale activitatii.

 

Pentru detalii si informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 813 210 sau prin intermediul paginii de contact.
 
 

Mai jos gasiti un model demo pentru facturare.

Date de acces:

ACCES SOFT

User: Demo

Parola: demodemo

 

Mai mult de atat, avem o solutie de legatura intre magazin online Prestashop si softul de facturare.

Date de acces:

ACCES MAGAZIN ONLINE

User: demo@rarsim.ro

Parola: demodemo