Livrare

Prin intermediul site-ului www.rarsim.ro se comercializeaza produse digitale – continut video – proprietate a RARSIM NOVUS SRL, continut creat integral de catre noi si publicat pe site.

 

Livrarea produselor se face dupa ce este realizata plata acestora (prin procedura de plata online cu cardul) si confirmata in contul nostru bancar.
Produsele exista virtual in contul clientului. Din contul de client se pot descarca in calculatorul personal, in urma confirmarii incasarii in cont a contravalorii acestora.

 

Pentru produsele digitale comercializare, conform legii, nu exista drept de retur. Mai jos textul prin care se certifica acest lucru – OUG 34/2014 – articolul 16.

“ARTICOLUL 16 Exceptari de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:

m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.”

 

Pentru orice intrebari aveti, va rugam amabil sa ne contactati la numerele de telefon 0729 813 210 sau 0720 581 541, email rares@rarsim.ro / simona@rarsim.ro sau prin intermediul paginii noastre de contact.