preloader

0729 813 210

rares@rarsim.ro

Suport integrare Digisin cu BOCP si E-factura


Rarsim Novus este partenerul tău de încredere pentru integrarea softului de facturare BOCP cu semnătura digitală DigiSign în sistemul e-factura.

Simplu, eficient și securizat!

Sistemul național privind factura electronică RO e-Factura a fost creat cu scopul de a primi facturi electronice de la emitent, respectând structura facturii conform standardelor europene. Începând cu data de 1 Ianuarie 2024, persoanele impozabile din România, indiferent dacă sunt sau nu înregistrate în scop de TVA, au obligația, conform art. LIX, Legea 296/2023, de a transmite facturile emise în sistemul RO e-Factura ANAF

Drept urmare, e-factura devine un instrument esențial și obligatoriu pentru toate firmele din România, astfel contribuind la modernizarea proceselor financiare și la creșterea eficienței în gestionarea documentelor fiscale.

Odată integrarea realizată între cele 3 sistemesemnătura electronică DigiSign, soft-ul BOCP și e-factura – ce trebuie funcționeze împreună, transmiterea facturilor emise către beneficiari cât și primirea facturilor de la furnizorii dumneavoastră va deveni unul din cele mai simple lucruri cu care vă veți confrunta în business-ul de zi cu zi.

Pentru ca integrarea se realizeze rapid și ușor, este necesar dețineți următoarele:

Semnătura electronică de la DigiSign

– Soft-ul de gestiune și facturare BOCP

Semnătura electronică de la DigiSign

Soft de gestiune și facturare BOCP

În momentul în care vă aflați în posesia acestor două elemente esențiale, putem interveni pentru a vă oferi suportul și expertiza noastră pentru o integrare rapidă cu sistemul e-factura al ANAF. Realizând această conexiune rapidă între sisteme, veți putea să vă concentrați mai bine asupra dezvoltării business-ului dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare sau pentru a începe integrarea, nu ezitați să ne contactați.
Suntem aici să vă sprijinim în digitalizarea proceselor financiare!